Involv is gebouwd op het Office 365 Sharepoint framework. We bundelen de kracht van SharePoint en een gebruiksvriendelijke interface om de beste intranet ervaring te leveren. Maar waarom is zo’n kant-en-klaar SharePoint intranet nu zo’n goede keuze? Je leest het in deze blogpost.

Centraliseer kennis

Er is een heleboel kennis en informatie aanwezig binnen uw organisatie. Het centraliseren van die gegevens op één plaats zal de efficiëntie drastisch verbeteren. SharePoint laat u toe deze gegevens voor de afdelingen of projecten te bundelen en wijst toegangsrechten toe dienovereenkomstig. Deze gegevens opvragen is gemakkelijk en snel, dankzij de krachtige zoekmotor van SharePoint.

SharePoint documents
Involv mobile app

Samenwerken. Overal, altijd.

SharePoint biedt krachtige functies aan om de samenwerking en betrokkenheid van medewerkers te verbeteren. Werk met meerdere gebruikers tegelijkertijd aan één document, deel agenda’s, taken, nieuws en documenten, maak afdelings- en projectwerkplekken en start gesprekken. Al deze functies zijn beschikbaar op al uw apparaten: of het nu een Mac, een pc of een mobiel apparaat is.

Automatiseer tijdrovende processen

Verbeter de productiviteit door processen te automatiseren. Dit kunnen eenvoudige taken zijn zoals meldingen en goedkeuringen, of complexere operationele workflows.

SharePoint maakt het creëren en visualiseren van deze workflows eenvoudig. Stop met het heen en weer verzenden van documenten, een goedkeuringsprocedure staat in voor deze vervelende klus. Stel een formulier op om ervoor te zorgen dat alle informatie op de juiste manier wordt opgeslagen, schuif het vervolgens door naar de juiste persoon en maak rapporten voor de belanghebbenden.

infoland3

Verbind SharePoint-gegevens met uw bedrijfssoftware

Het centraliseren van gegevens vereist dat u uw verschillende gegevensbronnen kunt verbinden. Op deze manier hoeft u uw gegevens slechts op één plaats bij te werken om gegevensdiscrepanties te vermijden. SharePoint biedt een naadloze integratie aan met Office 365 en talloze andere hulpprogramma’s kunnen zonder code worden geïntegreerd via Microsoft Flow. Meer geavanceerde integraties zijn mogelijk via API-verbindingen.

 Involv SharePoint intranet

Dus, met al deze mogelijkheden, waarom niet gewoon SharePoint out of the box gebruiken als uw intranetoplossing?

Welnu, het maken van een SharePoint-intranet vereist veel tijd en speciale expertise, zowel conceptueel als technisch. Zelfs als u ervoor kiest om geen geavanceerde aanpassingen te doen.

Involv bespaart u tijd; u kunt zich vanaf dag één richten op het toevoegen van inhoud. Involv is gebouwd volgens de best-practices van Microsoft én organisaties wereldwijd. Het is de lijm tussen alle Office 365-apps en meerdere bijkomende applicaties zoals de uitgaven- en lunchorder-app. Lees hier meer over alle Involv-functies of vraag uw demo aan.

 

Facturatie software

onFact is een eenvoudig te gebruiken facturatieprogramma voor ZZP en MKB dat uitbreidbaar is met gratis apps volgens de benodigdheden van uw bedrijf.