Sharepoint bestaat al jaren op de markt en is een veelgebruikte oplossing voor een intranet of een datasharing platform. Inmiddels is Sharepoint meer dan een intranet voor medewerkers. Met Sharepoint kan je samenwerken en eenvoudig werken volgens het modern workplace principe.

Microsoft Sharepoint Home sites

Sharepoint heeft sinds de komst van Sharepoint online al veel visuele verbeteringen gekregen, al blijven de moderne ontwikkelingen behoorlijk achter als we kijken naar de website ontwikkelingen in het algemeen. Maar daar komt verandering in met Sharepoint Home.

Met Sharepoint Home sites is het mogelijk om de Sharepoint omgeving een modern uiterlijk mee te geven als het gaat om de homepage. En wat ons betreft een flinke verbetering ten opzichten van de huidige moderne Sharepoint sites.

Moderne landings pagina

Sharepoint Home zal ingezet worden als een landings pagina voor medewerkers waarop het nieuws eenvoudig is te vinden vanuit de verschillende portals. De content en het nieuws is gebaseerd op een intelligent algoritme en kijkt onder andere naar de rol van de medewerker in de organisatie.

Ook moet branding een stuk makkelijker worden met de nieuwe functionaliteit. De vernieuwde template komt eind dit jaar beschikbaar, een exacte datum is vooralsnog onbekend. Involv SharePoint intranet

 

Facturatie software

onFact is een eenvoudig te gebruiken facturatieprogramma voor ZZP en MKB dat uitbreidbaar is met gratis apps volgens de benodigdheden van uw bedrijf.